OLVASTAD MÁR?
 
A Skyrim és a való élet
TFW a sima 180-as deadlift széria után rápakolsz még 2,5 kilót a rúdra.
 
Napi motiváció - A világ legfittebb csaja
Még a legelszántabbaknak is kell néha motiváció, hát még a többieknek, akik sokkal többen vannak, mint az elszántak. Akinek nincs kedve edzeni, azért nézzen ilyen videókat, hogy elszégyellje magát, akinek meg van, annak meg úgysem kell magyarázni, hogy miért....
 
Súlyzókkal a csontritkulás ellen
Sharon Lapkoffnak azt mondták az orvosok, hogy gyógyszereket kellene szednie, mert ritkulnak a csontjai. Ő inkább elkezdett súlyokat emelni. Meggyógyult, ráadásul most bajnok is. Nem mellesleg elmúlt hatvanéves.

Edith Traina 94 éves, nyugdíjas. Amikor 91 éves lett, valószínűleg eléggé elkezdett unatkozni, úgyhogy keresett magának új hobbit.

 

A horgolás annyira nem jött be neki, gondolom, a helyi könyvklubban éppen nem volt tagfelvétel, aztán egy barátja unszolására lement a legközelebbi terembe, és elkezdett elkezdett súlyzózni.

De most ne ezekre a rózsaszínű kis dolgokra gondoljunk, amivel a húsz éves kisasszonyok szoktak ún. tonizálni meg zsírt égetni (mert attól félnek, hogy a rendes súlyoktól azonnal akkora bajszuk nől, mint az NDK úszónőknek a hetvenes években, pedig a nagy súlyoktól nem kell félni). Hanem rendes, veretős erőemeléshez használt cuccokra. 

Szóval Edit néni elkezdett súlyzózni, és úgy megtetszett neki a dolog, hogy azóta heti háromszor edz, több mint féltucat versenyen indult, mondjuk az ő korcsoportja nem valami zsúfolt :( A jelenlegi rekordja 135 font, de feltett szándéka, hogy száz éves korára belehúz a kétszázba.

De a legfontosabb, hogy Edit néni nagyon szépen, és mélyen megragadta az erőemelés filozófiáját, amit küldünk mindenkinek, aki meg van róla győződve, hogy ez a dolog legalább olyan bonyolult, mint elvezetni egy űrrakétát: "fölmegyek a platformra, fölemelem a súlyt, aztán leteszem. És mindenki tapsol. Remek érzés."

Ja, egy évvel ezelőtt kiderült, hogy COPD-je (krónikus obstruktív tüdőbetegség - eléggé nem kellemes cucc) van, de szarik bele, azt mondja, hogy az emeléssel egész jól kordában tudja tartani.

A képek a Fox videójából vannak, amit nem tudok embeddelni, úgyhogy linkelem, nézzétek meg, tényleg szuper!


 

villámposta-fiók

endorfin magazin a gémélen

nagyon fontos, hogy ide ne butaságokról, hanem klassz dolgokról írjatok nekünk elektronikus levelet.

lájkoljátok, különben elaltatják!!! :(

endorfin magazin

blogavatar

...

Utoljára kommentelt bejegyzések

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Címkefelhő

edzés (16),fogyás (10),motiváció (8),crossfit (8),diéta (7),sport (5),lifehack (5),zsir (5),digi-dagi-daganat (5),snatch (4),kettlebell (4),dieta (4),videó (4),do you even lift (4),a hülyevonat záhony felé elhagyta a pályaudvart (3),zsír (3),zsírégetés (3),személyi edzés (3),fitnesz (3),Crossfit Games (3),endorfin (3),futás (3),kalória (3),kövér (2),guggolás (2),szakítás (2),deadlift (2),clean (2),swing (2),streetworkout (2),squat (2),súlyemelés (2),idősebbek is elkezdhetik (2),kCal (2),callisthenics (2),fogyókúra (2),személyi edző (2),fegyencedzes (2),dyel (2),edzésterv (2),sérülés (2),elhízás (2),karácsony (2),emeles (2),súlyok (2),edzőterem (2),zsebhíradó (1),primal move (1),kerékpározás (1),Kovács Lacee (1),mászás (1),mozgás (1),shakira (1),szalonna (1),iphone (1),android (1),app (1),diéta alatt szabad (1),okostelefon (1),sharon lapkoff (1),htc (1),telefon (1),fegyenc (1),dagadt (1),samsung (1),éhség (1),török (1),zsírbörtön (1),skyrim (1),dopping (1),oéti (1),rant (1),funkcionális edzés (1),ajándék (1),sporteszköz (1),úszás (1),kox (1),hiszti (1),egészség (1),nyugdíj (1),kreatin (1),protein (1),tápkieg (1),fehérje (1),favagas (1),dan john (1),oktato (1),youtube (1),baleset (1),technika (1),clean&jerk (1),térkép (1),chad vaughn (1),tgu (1),úszógumi (1),nők (1),lányok (1),zumba (1),tesztoszteron (1),sportbaleset (1),kismama (1),terhesség (1),kondipark (1),szteroid (1),FMS (1),endorfinok (1),tornaóra (1),életmód (1),body fat (1),testzsir (1),testzsírszázalék (1),tömeg (1),beast mode (1),matt warhawk scott (1),kosárlabda (1),hirdetés (1),shopping (1),pavel tsatsouline (1),fit for life (1),rkc (1),BMI kalkulátor (1),BMI (1),VO2MAX (1),kardio (1),aerob (1),kondicionálás (1),margitsziget (1),tréning (1),tippek (1),sprint (1),fitness (1),tévéfitnesz (1),kockahas (1),Jack LaLanne (1),Horst Kohler (1),bullshit (1),teleshop (1),john gill (1),lever (1),koksz (1),anabolikus szteroid (1),internetek (1),X-Men kezdetek: Farkas (1),farkas (1),Hugh Jackman (1),rozsomák (1),link (1),diagnózis (1),six pack (1),szálkásítás (1),kövérség (1),fekvőtámasz (1),pénz (1),sportsérülés (1),gyógytorna (1),amerikai foci (1),Minden heten haboru (1),ghrelin (1),zabálás (1),zabalas (1),genetika (1),brit tudósok (1),bouldering (1),húzódzkodás (1),testzsír (1),linkajánló (1),chin up (1),Al Pacino (1),kipping (1),burpee (1),finomságok (1),breathe (1),muffin top (1)